< Terug

Rother Wandelgids Noord-Engeland

ISBN 978-90-389-2684-1

Elmar Rother Wandelgids Noord-Engeland Bekijk groter

De Rother wandelgids is een handzame gids over het Noorden van Engeland, inclusief Lake District en Yorkshire Dales. Een gebied met ruige bergen, uitgestrekt heidegebied, grillige kusten met forten, burchten, ruïnes en landhuizen. Deze wandelgids geeft betrouwbare routebeschrijvingen met gedetailleerde achtergrondinformatie. 

Meer details

€ 18,95

Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Rother Wandelgids Noord-Engeland

Deze mooie wandelgids biedt 60 afwisselende wandelingen in Noord-Engeland met betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde wandelkaarten, informatieve hoogteprofielen en downloadbare GPS-tracks. Ook wordt er per wandeling aangegeven hoelang je erover doet, hoe moeilijk de wandeling is en op welke manier het beginpunt het beste te bereiken is. 

Deze wandelingen zijn bijvoorbeeld in de ruige bergen in het Lake District, glooiende heuvels in de Pennines, karstlandschap in de Yorkshire Dales en aan de zandstranden & kliffen aan de kust. De wandelgids bestaat uit zestien eenvoudige (familie) wandelingen, 38 gemiddelde en zes moeilijke wandelingen, waardoor er voor iedere wandelaar een geschikte wandeling beschreven staat. 

Productspecificaties

  • Afmetingen: 16,5 x 11,5 cm
  • Aantal pagina's: 183 
Alternatieven
Elmar Rother Wandelgids Mallorca

Rother Wandelgids Mallorca

Geen eigenschappen om te vergelijken
€ 19,95
Bekijk product
Travel boeken

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van het online kopen niet aan, omdat u graag meer wilt zien van onze travel boeken? Kom dan langs in onze winkel. Hier staan onze medewerkers ook voor u klaar!

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel