< Terug

Wandelgids Lopen door Limburgs Heuvelland

9789078641568

Het heuvelachtige landschap in Limburg geeft de meeste mensen direct een vakantie gevoel. Deze gids neemt u mee naar de meest mooie plekjes zodat u dat vakantiegevoel optimaal beleeft. 

Meer details

€ 17,95

Niet op voorraad Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Wandelgids Lopen door Limburgs Heuvelland

Zuid-Limburg is het mekka voor wandelaars. Het voor Nederlandse begrippen bergachtige landschap zorgt voor voortdurend nieuwe en onverwachte vergezichten over het lieflijke heuvelland tussen Maastricht en Vaals. In deze gids zijn de allermooiste uitzichten, holle wegen, steile bergpaadjes en glooiende karrensporen vakkundig aan elkaar geregen tot stuk voor stuk prachtige wandelingen. Altijd voorzien van de broodnodige horeca want wandelen in Zuid-Limburg maakt immers dorstig!

Rob Wolfs en Rutger Burgers zijn door de wol geverfde route-makers. De afgelopen decennia brachten zij in heel Nederland al de mooiste wandelpaden in kaart. Voor veel wandelknooppunten-netwerken leverden zij de inspiratie en terreinkennis.

Formaat: 12,6 x 21,0 cm
Omvang: 128
ISBN: 9789078641568
Bindwijze: paperback

Alternatieven
uitgeverij gegarandeerd Lopen door landelijk Limburg

wandelgids Lopen door landelijk Limburg

Geen eigenschappen om te vergelijken
€ 17,95
Bekijk product

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel