< Terug

Ivanhoe Morel Full Zip damesvest

Ivanhoe Morel Full Zip damesvest Bekijk groter

De Ivanhoe Morel Full Zip damesvest is gemaakt van mulesing-vrij wol en lyocell. Ook heeft 2 zakken met ritssluiting en aan de voorkant een volledige ritssluiting. Door onder andere de afwijkende kleur van de garen heeft het een mooi design. Dit vest heeft een capuchon.

Meer details

€ 199,95

:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Dit vest heeft een capuchon
  • Dit vest is stijlvol
  • Niet geschikt voor alle weersomstandigheden

Omschrijving Ivanhoe Morel Full Zip damesvest

Omschrijving Ivanhoe Morel Full Zip damesvest:

De Ivanhoe Morel Full Zip damesvest heeft een uniek breisel met een ritssluiting aan de voorkant. Dit is een zeer warm wol vest die is gebreid in een uniek 3D-breisel. Ook heeft het gebreide luchtzakken die niet alleen voor functionaliteit maar ook voor een mooi design zorgen. Door de afwijkende kleur van de garen van dit vest geeft het een mooi design. De mouwuiteinden van dit vest heeft een geribt manchet en heeft een capuchon. Het materiaal van dit vest bestaat uit wol en tencel. Hierbij is wol de buitenste laag en tencel de binnenlaag. Het logo van dit vest zit bovenaan de linker mouw. Verder is dit vest gemaakt van mulesing-vrij wol en gecertificeerde garen. Ook heeft dit vest twee zakken met ritssluiting. 

Productspecificatie:

  • Volledige ritssluiting
  • Capuchon
  • Stijlvol
  • 3D-breisel
  • Materiaal: 60% wol, 38% lyocell, 2% elastaan
Wol

Wol heeft verschillende natuurlijke eigenschappen. Zo zorgt wol voor een goede vocht- en temperatuurregeling en is de wol ademend. Wol is daarnaast duurzaam en slijtvast. Ook is dit materiaal vuilafstotend en brandwerend.

Lyocell

Lyocell is een kunstmatige vezel op natuurlijke basis. De vezel is afkomstig van houtsnippers van eucalyptus, eiken of beuken bomen. Lyocell is dun, sterk en ademend. Het voelt zacht aan, droogt snel en neemt vocht goed op. Het materiaal is biologisch afbreekbaar. De productie van lyocell vind plaats middels een gesloten systeem. Dit houdt in dat het water en de chemicaliën die nodig zijn voor het productieproces vrijwel volledig worden hergebruikt. Verder komen er geen schadelijke stoffen vrij tijdens de productie. Dit zorgt voor minder milieubelasting.

Elastaan

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.

Specificaties

SeizoenHerfst, Winter
Kleur (basis)Ruby Wine
CapuchonJa
EigenschappenComfortabel, Extra warm, Stijlvol
Soort kledingstukVest
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Ivanhoe Freya Full Zip Damesvest

Ivanhoe Freya Full Zip Damesvest

FjallRaven Snow Cardigan damestrui

FjallRaven Snow Cardigan damestrui

Vaude Rienza Jacket IV Damesvest

Vaude Rienza Jacket IV Damesvest

SeizoenHet hele jaar doorWinter
Kleur (basis)GrijsRoodPaars
Capuchon NeeNeeNee
Binnenmateriaal (kleding)Wol
Gewicht (gram)360443
€ 159,95
Bekijk product
€ 219,95
€ 119,95
Bekijk product
Dames outdoor truien, fleeces en vesten

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Twijfelt u tussen een vest of trui, of wilt u liever eerst passen? Goede outdoorkleding is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel