< Terug

Jack Wolfskin Pack & Go damesjas

Jack Wolfskin Pack & Go damesjas Bekijk groter

De Pack & Go van Jack Wolfskin is een water- en winddicht hardshelljack voor dames. U kunt dit jack gemakkelijk opvouwen en opbergen in één van de heupzakken, zodat u de jas overal gemakkelijk mee naartoe kunt nemen.

Meer details

€ 159,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 5 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Jack Wolfskin Pack & Go damesjas

De Pack & Go van Jack Wolfskin is een comfortabel hardshelljack voor dames. Dit water- en winddichte jack is zeer lichtgewicht en gemakkelijk worden opgeborgen één van de heupzakken. De jas beschermt u tegen weer en wind, waardoor deze ook geschikt is om te dragen in elke weersomstandigheid. De jas is elastisch en soepel, waardoor deze jas goed aansluit op uw lichaam en de jas urenlang comfortabel blijft zitten. De jas beschikt over een capuchon en twee heupzakken, waarin u de jas gemakkelijk kunt opvouwen. Kortom, bent u op zoek naar een compacte maar toch water- en winddichte jas, dan is de Pack & Go ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Water- en winddicht
  • Lichtgewicht
  • Compact
  • Elastisch
  • Capuchon
  • 2 heupzakken
  • Lengte (maat S): 67 cm
  • Gewicht (maat S): 330 gram
  • Materiaal: gerecycled polyester

Materiaal

Gerecycled polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Polyester is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyester is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief. 

PFC vrij

De Pack & Go is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In de Pack & Go is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking. 

Blue Sign

Het BlueSign label geeft aan dat er in het productieproces geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Bedrijven met een BlueSign label worden verplicht om een duurzaamheidsplan te maken met aandacht voor waterverbruik, energieverbruik en afvalbeheer. BlueSign heeft ook richtlijnen voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, maar daar wordt niet specifiek op gecontroleerd. 

Specificaties

Soort jasHardshell
Kleur (basis)Groen
Gewicht (gram)330
Eigenschappencompact, Lichtgewicht, Waterdicht, Winddicht
Aantal zakken2
WaterdichtJa
MateriaalGerecycled polyester
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Rab Cubit Stretch Down Hoody damesjas

Rab Cubit Stretch Down Hoody damesjas

The North Face Inlux Triclimate damesjas

The North Face Inlux Triclimate damesjas

Soort jasDonsjas3-in-1 Jas
SeizoenWinterWinter
Kleur (basis)BlauwRoze
Capuchon JaJa (afneembaar)
Gewicht (gram)486
€ 299,95
Bekijk product
€ 279,95
Bekijk product
Dames outdoorjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel