< Terug

Rab Namche GTX Jacket Wmns Damesjas

Deze jas is ideaal voor het Nederlandse herfst- en winterweer, maar ook voor de hoge bergen. Met ventilatieopeningen, een verstelbare capuchon en manchetten is deze jas perfect. 

Meer details

€ 359,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Gemaakt met volledig gerecyclede producten
  • Goed aansluitbare mouwen
  • Gemaakt met volledig gerecyclede producten
  • Goed aansluitbare mouwen

Omschrijving Rab Namche GTX Jacket Wmns Damesjas

De Namche GTX is gemaakt van compleet gerecyclede, fluorkoolstofvrije stof, een buitengewoon fluorkoolstofvrij membraan en een solution-dyed backer met minder energie is gemaakt dan klassieke verfmethoden. Een superieur waterdicht jack is het resultaat. Het jack gaat lang mee en is op een verantwoordelijke wijze gemaakt. Deze jas is een combinatie van laag gewicht, waterdichte bescherming, draagbaarheid en hoogwaardige bewegingsvrijheid, en is ideaal voor je dagelijkse wandelavonturen. 

Op de bergen geeft deze jas veel comfort. Als je aan het klimmen bent, kunnen de ventilatieopeningen open, en kan je de warmte kwijt. Als het waait op de berg, is de met fleece gevoerde kinbeschermer ideaal. Daarnaast is de capuchon in twee richtingen verstelbaar, en kan deze met één beweging worden aangetrokken. Ook wordt je gezicht beschermt tegen de regen, door middel van de verstevigde bovenkant. Als laatste zijn de manchetten verstelbaar, zodat je handschoenen er perfect bij passen. Op koude dagen is het heerlijk om handen op te warmen, dat gaat perfect in deze handzakken. 

De GORE-TEX membraan zorgt ervoor dat kleding winddicht, waterdicht en ademend is. Dit zorgt ervoor dat u droog blijft tijdens een regenbui en minder snel last krijgt van transpiratievlekken.

De Namche GTX is een drielaags jas. Bij drielaags jassen is het GORE-TEX® membraan verbonden aan zowel de bovenstof als de binnenvoering. De drie lagen bewegen niet ten opzichte van elkaar. Drielaags jassen zijn heel slijtvast, duurzaam en stug. Ze zijn daarmee ideaal als u van plan bent om met een zware rugtas te wandelen.

De Namche GTX is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In de Namche GTX is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie-afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking.

Het waterafstotend vermogen van kleding wordt vaak beschreven in de vorm van millimeter waterkolom. De waterkolom zegt iets over de hoeveelheid waterdruk die een stof per vierkante centimeter kan hebben voordat het gaat lekken. Deze jas heeft een waterkolom van 28.000 mm. Dat wil zeggen dat de stof doorlekt wanneer het onder druk staat van 28 meter water. 

Specificaties

Soort jasHardshell
Twee/drielaags constructieTweeënhalf laags
Kleur (basis)Green Slate, Zwart
CapuchonJa
Binnenmateriaal (kleding)Fleece
Gewicht (gram)387
Eigenschappenduurzaam, Hardshell, Waterdicht
Wasmachine bestendigJa
Aantal zakken2
BinnenzakNee
OnderarmventilatieJa
WaterdichtJa
GeslachtDames
WinddichtJa
Waterkolom (mm)28.000
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Vaude Escape Light Jacket damesjas

Vaude Escape Light Jacket damesjas

Jack Wolfskin Evandale Damesjas

Jack Wolfskin Evandale Damesjas

Odlo Aegis Jacket Dames

Odlo Aegis Jacket Dames

Vaude Wo Cyclone Jacket VI

Vaude Wo Cyclone Jacket VI

Soort jasJackHardshellHardshellSoftshell
SeizoenZomerZomerLente
Twee/drielaags constructieTweelaagsTweelaagsNiet van toepassing
Kleur (basis)ZwartZwartSpiced AppleGroen
Capuchon JaJaJaNee
€ 119,95
Bekijk product
€ 129,95
Bekijk product
€ 135,96
Bekijk product
€ 99,95
Bekijk product
Dames outdoorjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel