< Terug

The North Face Hikesteller Parka Shell-Jas damesparka

De The North Face Parka Shell-jas is een wind- en waterdichte, ademende, sneldrogende en lichtgewichte damesparka. Verder heeft de parka een verstelbare capuchon en twee steekzakken met rits.

Meer details

€ 169,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Waterdicht
  • Ademend
  • Winddicht

Omschrijving The North Face Hikesteller Parka Shell-Jas damesparka

De Hikesteller Parka Shell-jas is een damesparka van The North Face. Deze parka is ideaal voor tijdens wandelingen. Door het gebruik van The North Face's DryVent™-technologie, is deze jas winddicht, waterdicht en ademend. Verder heeft deze parka een verstelbare capuchon, twee steekzakken met rits en mouwomslagen die met elastiek op hun plaats kunnen blijven. Daarnaast heeft deze jas een elastisch verstelbare taille. 

Producteigenschappen

  • Winddicht
  • Waterdicht
  • Ademend
  • Lichtgewicht
  • Sneldrogend
  • Verstelbare capuchon
  • Twee steekzakken met rits
  • Mouwomslagen die op hun plaats blijven door een elastiek
  • Elastisch verstelbare taille
  • Gewicht: 450 gram
  • Materiaal: polyester

Materialen

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Technologieën

DryVent

De The North Face DryVent™-technologie zorgt ervoor dat water buiten blijft, terwijl waterdamp van binnenuit naar buiten gaat. Dit wordt door de semipermeabele membraan behaald. Verder is de buitenkant van DryVent™-materiaal behandeld met een waterafstotende afwerking, wat ervoor zorgt dat druppels gevormd worden en van het oppervlak afrollen. Alle producten die beschikken over de DryVent™-technologie zijn waterdicht, winddicht en ademend

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw kleding zo lang mogelijk goed blijft, is het belangrijk dat u uw kleding goed schoonmaakt en onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de The North Face Hikesteller Shell damesparka het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: https://www.antilopeoutdoor.nl/lp/onderhoud-outdoorkleding 

Specificaties

Soort jasParka
Twee/drielaags constructieTweelaags
Kleur (basis)Indigo Stone, Roze, Smoked Pearl, Zwart
CapuchonJa
Buitenmateriaal (kleding)Polyester
Gewicht (gram)450
EigenschappenAdemend, Lichtgewicht, Sneldrogend, Waterdicht, Winddicht
Aantal zakken2
WaterdichtJa
GeslachtDames
PasvormRegular Fit
WinddichtJa
InsectwerendNee
Alternatieven
The North Face Antora Jacket herenjas

The North Face Antora Jacket damesjas

Kleur (basis)Blauw
€ 119,95
Bekijk product
Dames outdoorjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel