< Terug

Jack Wolfskin Waldsee Jacket damesshirt

Het Waldsee Jacket is een comfortabel fleecejacket van Jack Wolfskin dat ideaal is voor dagelijks gebruik. Deze midlayer met smalle pasvorm houdt je goed warm. 

Meer details

€ 99,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Houdt je warm
  • Binnenkant zacht opgeruwd
  • Minder geschikt voor in de zomer

Omschrijving Jack Wolfskin Waldsee Jacket damesshirt

De Waldsee is een damesjacket van Jack Wolfskin. Deze comfortabele fleece is ideaal voor dagelijks gebruik. Het is een ideale midlayer voor tussen een shirt en een functioneel jack en is goed te gebruiken in de winter in een lagensysteem. De binnenstof is zacht opgeruwd voor de beste temperatuurregeling, waardoor je goed warm blijft. Het Jack Wolfskin Waldsee Jacket is gemaakt van 83% polyester, 9% wol en 8% elastaan, weegt 320 gram (maat S) en heeft een smalle pasvorm. 

Producteigenschappen

  • Comfortabel
  • Houdt je warm
  • Zacht opgeruwde binnekant
  • Gewicht: 320 gram (maat S)
  • Pasvorm: slim fit

Materialen

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Wol

Wol heeft verschillende natuurlijk eigenschappen. Zo zorgt wol voor een goede vocht- en temperatuurregeling en is de wol ademend. Wol is daarnaast duurzaam en slijtvast. Ook is dit materiaal vuilafstotend en brandwerend.

Elastaan

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.

Technologieën

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Specificaties

Kleur (basis)Citadel
CapuchonNee
Buitenmateriaal (kleding)Elastaan, Polyester, Wol
Gewicht (gram)320
GeslachtDames
PasvormSlim Fit
Lengte mouwenLang
Soort kledingstukFleece
Ook gedacht aan?
Alternatieven
FjallRaven Övik Fleece Zip Damessweater

FjallRaven Övik Fleece Zip Damessweater

SeizoenWinter
Kleur (basis)Blauw
Gewicht (gram)440
EigenschappenMilieuvriendelijk
TailleRegular Fit
€ 184,95
Bekijk product
Dames outdoorkleding

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Goede outdoorkleding is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, borst, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel