< Terug

Salomon X Ward Leather GTX damesschoen

De Salomon X Ward Leather GTX is een lage wandelschoen met categorie A. De upper is gemaakt van leer en textiel terwijl de zool gemaakt is van rubber. Ook beschikt de zool van de schoen over multigrip wat voor ultieme grip zorgt zowel tijdens het stijgen als het dalen. Ook beschikt de zool over het Quicklace™-systeem. Dankzij het GORE-TEX membraam is de schoen waterdicht. 

Meer details

€ 134,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • De schoen beschikt over een multigrip zool wat voor extra stabiliteit zorgt.

Omschrijving Salomon X Ward Leather GTX damesschoen

De Salomon X Ward Leather GTX is een lage wandelschoen die de klasse A heeft. De schoen beschikt over een multigrip zool wat voor optimaal grip zorgt tijdens zowel het stijgen als dalen. De upper van de schoen is gemaakt van Leer en textiel. De schoen heeft een rubberen buitenzool en een stoffen voering en inleg zool. De schoen is GORE-TEX wat betekend dat deze waterdicht is. De schoenen zijn met 335 gram (per paar) licht van gewicht. 

Productspecificaties

Inlegzolen 

De Salomon X Ward Leather GTX heeft een uitneembare inlegzool van Salomon. Deze inlegzool draagt bij aan extra wandelcomfort. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Quicklace™-systeem

Dankzij het Quicklace™-systeem hoeft u geen veters te rijgen en te strikken als u de Salomon X Ward Leather GTX aantrekt. Het systeem bestaat uit een veterkoord die door alle veterogen zit en een stopper. De uiteinden van het veterkoord zijn met elkaar verbonden  Als u de ‘stopper’ naar beneden trekt, wordt de schoen gelijkmatig strakker. Als het veterkoord kapot gaat, hoeft u Salomon X Ward Leather GTX niet gelijk weg te gooien. Wij verkopen het Quicklace™-systeem van Salomon namelijk ook los in de winkel en op de website.

Binnenmateriaal en voering

De binnenzool en de voering van de Salomon X Ward Leather GTX is gemaakt van mesh. Mesh is een synthetisch materiaal dat in verschillende vormen gemaakt wordt. Door het gebruik van mesh is de schoen licht, flexibel en is het ademend vermogen hoog. 

GORE-TEX®

De Salomon X Ward Leather GTX bevat een GORE-TEX® membraan. Het GORE-TEX® membraan zorgt ervoor dat deze wandelschoenen waterdicht zijn, maar wel ademend blijven. Hierdoor blijven uw voeten droog tijdens het wandelen. 

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u Salomon X Ward  het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’.

Specificaties

Kleur (basis)Grijs
EigenschappenAdemend, Lichtgewicht, Waterdicht
Categorie wandelschoenA
BuitenzoolMultigrip
Binnenmateriaal (schoenen)Mesh
Hoogte schoenLaag
WaterdichtJa
GeslachtDames
MateriaalGore-Tex, Leer, Textiel
BinnenzoolKunststof, Uitneembare binnenzool
PasvormRegular Fit
Sluiting schoenenQuicklace
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Salomon XA ROGG 2 GTX W dameswandelschoen

Salomon XA ROGG 2 GTX W dameswandelschoen

Kleur (basis)Zwart
EigenschappenWinddicht
GebruikVlak terrein
BovenmateriaalTextiel
Categorie wandelschoenA
€ 129,95
Dames wandelschoenen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandelschoen moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de schoen ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen
  • Altijd meer dan 4500 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de schoenen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel