< Terug

Zamberlan 2094 Rosa GTX dameswandelschoen

De Zamberlan 2094 Rosa GTX is een water- en winddichte dameswandelschoen, die hierdoor ideaal is voor alle weersomstandigheden. 

Meer details

€ 254,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Waterdicht
  • Verzoolbaar
  • Zwaarder dan vergelijkbare modellen

Omschrijving Zamberlan 2094 Rosa GTX dameswandelschoen

De Zamberlan 2094 Rosa GTX is uitermate geschikt voor trektochten en meerdaagse huttentochten. Deze dameswandelschoen valt onder de categorie B wandelschoenen wat inhoudt dat het een stevige schoen is die goede enkelsteun geeft. Vooral als u een fanatieke wandelaar bent en ook wel eens buiten de gebaande paden wandelt, zult u veel baat hebben bij de Zamberlan 2094 Rosa GTX. Deze wandelschoen is ook ideaal wanneer u graag langere en moeilijkere bergtochten maakt in uw vakantie.

Het buitenmateriaal van de Zamberlan 2094 Rosa GTX is gemaakt van waterafstotend leer. De schoen beschikt over een Gore-Tex membraan, wat deze schoen water- en winddicht maakt, terwijl deze wel ademend blijft. Voor optimale grip tijdens het wandelen beschikt de Zamberlan 2094 Rosa GTX over een Vibram Star Lite-buitenzool.

Productspecificaties

  • Water- en winddicht
  • Ademend
  • Gewicht (paar): 1020 gram (maat 38)
  • Categorie: B
  • Materiaal: leer
  • Buitenzool: Vibram Star Lite

Materiaal

GORE-TEX®

De Zamberlan 2094 Rosa GTX bevat een GORE-TEX® membraan. Het GORE-TEX® membraan zorgt ervoor dat deze wandelschoenen waterdicht zijn, maar wel ademend blijven. Hierdoor blijven uw voeten droog tijdens het wandelen. 

Inlegzool

De Zamberlan 2094 Rosa GTX heeft een uitneembare inlegzool van Zamberlan. Deze inlegzool draagt bij aan extra wandelcomfort. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Buitenzool

Net als veel andere wandelschoenen heeft de Zamberlan 2094 Rosa GTX een VIBRAM® buitenzool. Vibramzolen staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid en worden daarom vaak gebruikt in wandelschoenen. Deze zolen zorgen voor een goede afwikkeling van de voet. Het profiel van de zool is zo ontwikkeld dat het een goede grip op verschillende ondergronden geeft. Daarnaast is het profiel van de zool zelfreinigend. Hiermee wordt bedoeld dat de zool geen slijk en grond vasthoudt. Doordat Vibramzolen slijtvast zijn, gaan ze langer mee dan andere zolen. 

Als de zool van uw wandelschoenen versleten is, zijn ze aan vervanging toe. Versleten zolen vormen een risico tijdens het wandelen. Doordat het profiel van de zool verdwijnt, neemt de grip af en glijdt u sneller uit. Het is alleen lastig om afscheid te moeten nemen van wandelschoenen die perfect zitten en waarmee mooie tochten zijn gemaakt. Zeker als u uw schoenen altijd goed onderhouden heeft, blijft het bovenmateriaal van de schoen langer goed dan de zool. De wandelschoenen kunnen er dan nog prima uitzien, maar doordat de zool versleten is, worden ze niet meer gebruikt voor wandelingen. Met pijn in het hart nemen wandelaars dan afscheid van hun lievelingsschoenen. Het grote voordeel van de Zamberlan 2094 Rosa GTX is dat ze verzoolbaar zijn. Als de zolen van de Zamberlan 2094 Rosa GTX in de toekomst versleten zijn, hoeft u ze dus niet weg te gooien. Wij bieden graag de service om uw schoenen te laten verzolen. Breng uw schoenen langs of stuur ze naar ons op. Wij kunnen dan kijken of we ze kunnen voorzien van een nieuwe, originele buitenzool.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Zamberlan 2094 Rosa GTX het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’.

Specificaties

Kleur (basis)Beige
EigenschappenAdemend, Waterdicht, Winddicht
BovenmateriaalLeer
Categorie wandelschoenB
BuitenzoolVibram Star Lite
Gewicht paar (gram)1020
Binnenmateriaal (schoenen)GORE-TEX
Hoogte schoenMid
WaterdichtJa
GeslachtDames
BinnenzoolUitneembare binnenzool
WinddichtJa
Pasvorm (schoenen)Normaal
Sluiting schoenenVeters
Kan de schoen verzoold worden?Ja, volledige zool
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Zamberlan 321. N.Trail Lite EVO LTH Dameswandelschoen

Zamberlan 321. N.Trail Lite EVO LH Dameswandelschoen

Zamberlan Amelia GTX Dameswandelschoen

Zamberlan Amelia GTX Dameswandelschoen

Zamberlan 333 Frida GTX Dameswandelschoen

Zamberlan Frida GTX Dameswandelsschoen

Hanwag Canyon Wide Lady GTX dames bergschoen

Hanwag Canyon Wide Lady GTX dames bergschoen

Kleur (basis)BruinBruinOranje
Gewicht (gram)520
EigenschappenWaterafstotendWaterdichtWaterdicht
GebruikWandelenTrekkingWandelen
BovenmateriaalNubuckleerNubuckleerLeer
€ 218,95
Bekijk product
€ 274,95
Bekijk product
€ 224,95
Bekijk product
€ 229,95
Bekijk product
Dames wandelschoenen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandelschoen moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de schoen ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen
  • Altijd meer dan 4500 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de schoenen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel