< Terug

Nathan QuickStart 4L Racevest

Het QuickStart 4L Racevest van Nathan is een ideale combinatie tussen een houder voor uw waterzak, ideaal voor tijdens het hardlopen!

Meer details

€ 69,95

:
ca 6 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Nathan QuickStart 4L Racevest

De QuickStart is een praktisch racevest dat beschikt over een rugzak en een waterzak. Op de rug zit een opbergcapaciteit van 4 liter, geschikt voor een regenjasje en andere benodigdheden. Ook bevindt zich hierin een waterreservoir van 1.5 liter. Ook aan de voorzijde van de rugzak bevinden zich mogelijkheden om spullen op te bergen. 

Vrijwel het gehele vest is verstelbaar dankzij gespen aan zowel zij- als voorkant. De schouderbanden zijn gepad zodat ze niet gaan schuren.

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
Hardloop uitrusting

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van het online kopen niet aan, omdat u niet weet welke hardloopuitrusting u het best kunt gebruiken? Onze ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar. Samen met u bespreken wij de verschillende opties en geven wij u een goed en passend advies. Zo wordt het hardlopen nog relaxter!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel