< Terug

Odlo BL Top Performance Sport herenshirt

De Top Performace is een lichtgewicht baselayer herensportshirt van Odlo. Dit shirt is ontwikkeld voor hardlopen, fietsen en andere intensieve activiteiten.

Meer details

€ 49,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Lichtgewicht
  • Vochtregulerend
  • Bij lage temperaturen minder geschikt

Omschrijving Odlo BL Top Performance Sport herenshirt

De Top Performace is een lichtgewicht baselayer herensportshirt van Odlo. Dit shirt is ontwikkeld voor hardlopen, fietsen en andere intensieve activiteiten. Het is geschikt voor alle situaties waar je lekker koel wilt blijven. De Top Performance heeft geavanceerde vochtregulering en ventilatiezones, hierdoor word je op temperatuur gehouden en blijf je comfortabel. Het shirt is gemaakt van 73% gerecycled polyester en 27% polyamide.

Producteigenschappen

  • Lichtgewicht
  • Vochtregulerend
  • Ventilerend
  • Comfortabel

Materialen

Gerecycled polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Polyester is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyester is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.

Polyamide

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Fair wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Specificaties

Kleur (basis)Blauw, Zwart
EigenschappenVochtafvoerend
PasvormSlim Fit
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Odlo Warm Shirt l/s Crew Neck herenshirt

Odlo Warm Shirt Crew Neck heren

Odlo Suw Top Crew Neck l/s herenshirt

Odlo Suw Top Crew Neck l/s - heren

Odlo Revolution Men TW Light Shirt korte mouw

Odlo Revolution Men TW Light Shirt korte mouw

SeizoenWinterHet hele jaar door
Kleur (basis)ZwartZwartGrijs
Capuchon Nee
Binnenmateriaal (kleding)Wol
Buitenmateriaal (kleding)100% MerinowolWol
€ 39,95
€ 69,95
Bekijk product
€ 49,95
Bekijk product
Heren onderkleding

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Goede onderkleding is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, borst, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel