< Terug

FjallRaven Övik Roller Neck Sweater herentrui

De FjallRaven Övik Roller Neck Sweater is een onmisbare trui deze winter. De trui is niet alleen erg isolerend, maar hiernaast ook erg stijlvol, zodat u deze trui altijd en overal kunt dragen!

Meer details

€ 219,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Stijlvol
  • Comfortabel en isolerend
  • Geen capuchon

Omschrijving FjallRaven Övik Roller Neck Sweater herentrui

De FjallRaven Övik Roller Neck Sweater is een stijlvolle coltrui die u heerlijk warm houdt deze winter! Deze trui is erg isolerend en biedt met het G-1000 materiaal op de ellebogen extra bescherming. Om u optimale bewegingsvrijheid te bieden is deze trui erg elastisch en sluit goed aan op uw lichaam. De Övik Roller Neck Sweater is ideaal om te dragen tijdens het wandelen of heerlijk in huis op koude winterdagen. De trui beschikt over een stijlvolle kraag, wat ervoor zorgt dat ook uw nek heerlijk warm blijft. Kortom, bent u op zoek naar een isolerende en stijlvolle trui, dan is de FjallRaven Övik Roller Neck Sweater ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Stijlvol
  • Isolerend
  • Extra bescherming op de ellebogen
  • Elastisch
  • Kraag
  • Gewicht (maat M): 643 gram
  • Materialen: G-1000, polyester, katoen, wol

Materialen

G-1000 Original

G-1000 is een unieke stof die speciaal door Fjällräven is ontwikkeld. De stof is gemaakt uit een combinatie van 65% polyester en 35% katoen en is geïmpregneerd met Greenland Wax. Deze combinatie zorgt ervoor dat G-1000 uitzonderlijk duurzaam, goed ademend, windafstotend en waterafstotend is. Daarnaast is G-1000 mugdicht en biedt bijna 100% bescherming tegen UV. G-1000 kan onderhouden worden met Greenland Wax.

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Katoen

Katoen is een natuurlijk materiaal dat afkomstig is van de katoenplant. De katoenvezels worden gesponnen tot een garen dat vaak in kleding gebruikt wordt vanwege de duurzaamheid, het draagcomfort en de sterkte. Daarnaast heeft katoen een goed ademend vermogen en kan het makkelijk vocht opnemen. Katoen kan wel verkleuren door licht en de rekbaarheid van de stof is beperkt.

Wol

Wol heeft verschillende natuurlijk eigenschappen. Zo zorgt wol voor een goede vocht- en temperatuurregeling en is de wol ademend. Wol is daarnaast duurzaam en slijtvast. Ook is dit materiaal vuilafstotend en brandwerend. 

Specificaties

SeizoenWinter
Kleur (basis)Blauw, Grijs, Groen
CapuchonNee
Gewicht (gram)643
EigenschappenComfortabel, Isolerend, Stijlvol
Wasmachine bestendigNee, met de hand wassen.
GebruikDagelijks gebruik, Wandelen
GeslachtHeren
MateriaalG-1000, Katoen, Polyester, Wol
Halskraag
Lengte mouwenLang
Soort kledingstukTrui
Ook gedacht aan?
Alternatieven
FjallRaven Koster Sweater herentrui

FjallRaven Koster Sweater herentrui

FjallRaven Övik Round-neck Herensweater

FjallRaven Övik Round-neck Herensweater

Pinewood Tiveden Fleece Sweater

Pinewood Tiveden Sweater

SeizoenWinterWinterHet hele jaar door
Kleur (basis)GroenGrijsHunting Green
Capuchon NeeNee
Binnenmateriaal (kleding)Wol
Buitenmateriaal (kleding)Wol
€ 214,95
Bekijk product
€ 194,95
Bekijk product
€ 39,95
Bekijk product
Heren outdoor Truien, Fleeces en Vesten

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Wilt u eerst liever passen of twijfelt u welke trui, fleece of vest het beste bij uw activiteit past? In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel