< Terug

Antilope 321 New Trail Lite Evo herenwandelschoen

Onmisbaar in uw Antilope-collectie is de Antilope 321 New Trail Lite Evo. Deze stijlvolle herenwandelschoen beschikt over een subtiel Antilope-logo en zorgt daarnaast voor optimaal wandelcomfort!

Meer details

€ 219,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Unieke Antilope-schoen
  • Waterafstotend
  • Niet waterdicht

Omschrijving Antilope 321 New Trail Lite Evo herenwandelschoen

Limited edition jubileumartikel

In 2023 bestaat Antilope Outdoor 10 jaar. Dit vieren wij met limited edition ’Antilope’-jubileumartikelen. De Antilope 321 New Trail Lite Evo herenwandelschoen van Zamberlan heeft alle kwaliteiten die u van dit merk gewend bent. De schoen beschikt over een subtiel Antilope-logo, waardoor u met deze wandelschoenen stijlvol op pad gaat! Alle Antilope-jubileumartikelen bekijkt u hier.

Stempelkaart

Wist u dat u een sticker kunt verdienen met de jubileumartikelen? Maak in 2023 een originele foto waarop u de door u aangekochte limited edition ’Antilope’ jubileumartikel(en) zichtbaar draagt, met een totaalwaarde van minimaal €100,-. Stuur de foto naar ons op via de mail of breng hem langs in de winkel en u heeft weer een sticker verdiend voor op uw spaarkaart! Meer informatie over de spaarkaart en de voorwaarden vindt u hier

Over de Antilope 321 New Trail Lite Evo herenwandelschoen

De Antilope 321 New Trail Lite Evo is uitermate geschikt voor lange wandelingen. Van wandelingen in het bos tot lichte wandelingen in de bergen, deze wandelschoen is een echte allrounder. De Antilope 321 New Trail Lite Evo valt onder de categorie A/B wandelschoenen. Deze herenschoenen zijn iets soepeler dan categorie B wandelschoenen en wat steviger dan categorie A wandelschoenen. Vooral wanneer u langer wandelt, maar niet al te zware schoenen aan wilt hebben, is de Antilope 321 New Trail Lite Evo een ideale optie.

De Antilope 321 New Trail Lite Evo is gemaakt van waterafstotend nubuckleer. De voering is erg ademend, wat voor optimaal comfort tijdens het wandelen zorgt. Voor optimale grip tijdens het wandelen beschikt de Antilope 321 over een Vibram Pillow-buitenzool. 

Productspecificaties

  • Waterafstotend
  • Ademend
  • Gewicht (paar): 1080 gram
  • Categorie: A/B
  • Materialen: nubuckleer
  • Buitenzool: Vibram Pillow

Materialen

Nubuckleer

Het buitenmateriaal van de Antilope 321 New Trail Lite Evo is gemaakt van nubuckleer. Nubuckleer is afkomstig van de licht opgeschuurde bovenste laag van de dierenhuid. Door het opschuren voelt het leer zachter aan, neemt het ademend vermogen toe en krijgt het leer een fluweelachtig uiterlijk. Nubuckleer kan gewaxt worden, maar het kan ook heel goed onbehandeld blijven. Als u nubuckleer waxt, wordt het wel donkerder, gladder en glanzender. Wanneer u nubuckleer inspuit met een spray waar wax in zit, behandelt u dit materiaal op de beste manier. 

Inlegzool

De Antilope 321 New Trail Lite Evo heeft een uitneembare inlegzool van Zamberlan. Deze inlegzool draagt bij aan extra wandelcomfort. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Buitenzool

Net als veel andere wandelschoenen heeft de Antilope 321 New Trail Lite Evo een VIBRAM® buitenzool. Vibramzolen staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid en worden daarom vaak gebruikt in wandelschoenen. Deze zolen zorgen voor een goede afwikkeling van de voet. Het profiel van de zool is zo ontwikkeld dat het een goede grip op verschillende ondergronden geeft. Daarnaast is het profiel van de zool zelfreinigend. Hiermee wordt bedoeld dat de zool geen slijk en grond vasthoudt. Doordat Vibramzolen slijtvast zijn, gaan ze langer mee dan andere zolen. 

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Antilope 321 New Trail Lite Evo het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’.

Specificaties

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)Bruin
BovenmateriaalNubuckleer
Categorie wandelschoenA/B
BuitenzoolVibram Pillow
Gewicht paar (gram)1080
Hoogte schoenMid
WaterdichtNee
GeslachtHeren
BinnenzoolUitneembare binnenzool
Pasvorm (schoenen)Normaal
Sluiting schoenenVeters
Aanbevolen combinatie
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Lowa Explorer GTX Mid herenwandelschoen

LOWA® EXPLORER GTX MID herenwandelschoenen

Zamberlan 321 New Trail Lite Evo LTH Herenwandelschoen

Zamberlan 321 New Trail Lite Evo LTH Herenwandelschoen

Zamberlan Salathe' GTX RR Herenwandelschoen

Zamberlan Salathe GTX RR Herenwandelschoen

Hanwag Banks LL herenwandelschoen

Hanwag Banks LL

Kleur (basis)GrijsBruinGrijsBruin
EigenschappenWaterdichtWaterafstotendWaterdicht
GebruikZwaardere bergwandelingWandelenLichte wandelingen
BovenmateriaalSuedeNubuckleerSuedeTextiel
Categorie wandelschoenBA/BB
€ 199,95
€ 248,95
Bekijk product
€ 218,95
Bekijk product
€ 219,95
Bekijk product
Heren Wandelschoenen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandelschoen moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de schoen ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen
  • Altijd meer dan 4500 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de schoenen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel