< Terug

Zamberlan Latemar Lite NW herenschoen

In prijs verlaagd! Zamberlan Latemar Lite NW herenwandelschoen Bekijk groter

De Zamberlan Latemar Lite NW herenschoen is een stevige, duurzame wandelschoen, ideaal voor lange wandelingen. 

Meer details

€ 269,95incl. btw

€ 199,95

-€ 70,00

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Stevig
  • Duurzaam
  • Comfortabel
  • Niet waterdicht

Omschrijving Zamberlan Latemar Lite NW herenschoen

De Zamberlan Latemar Lite NW herenschoen is uitermate geschikt voor lange wandelingen. Van wandelingen in het bos tot lichte wandelingen in de bergen, deze wandelschoen is een echte allrounder. De Zamberlan Latemar Lite NW herenschoen valt onder de categorie A/B wandelschoenen. Deze schoen is iets soepeler dan categorie B wandelschoenen en wat steviger dan categorie A wandelschoenen. Vooral wanneer u langer wandelt, maar niet al te zware schoenen aan wilt hebben, is de Zamberlan Latemar Lite NW herenschoen een ideale optie.

De Zamberlan Latemar Lite NW herenschoen is een stevige en duurzame wandelschoen, speciaal gemaakt voor heren. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van volnerf gewaxt leer. Dit zorgt ervoor dat, ondanks de stevigheid, de schoen zacht en flexibel is. De voering is gemaakt van leer waardoor de schoen een goed ademend vermogen en een goede comfort heeft. De Vibram buitenzool zorgt ervoor dat de schoen een goede stabiliteit en grip biedt. 

Productspecificaties:

  • Ademend vermogen 
  • Comfort
  • Stevig 
  • Gewicht (paar): 1920 gram (Maat 42) 
  • Categorie: A/B
  • Pasvorm: Smal 
  • Materialen: Volnerf gewaxt leer 
  • Buitenzool: Vibram NorTrack 

Materiaal:

Volnerfleer/glad leer

Het buitenmateriaal van de Zamberlan Latemar Lite NW herenschoen is gemaakt van volnerfleer. Volnerfleer is afkomstig van de bovenste laag van de dierenhuid. Door de dikte is het een hele sterke en duurzame leersoort. 

Leren voering

De Zamberlan Latemar Lite NW herenschoen heeft een leren voering. Het voordeel van een leren voering is dat het snel veel vocht kan opnemen. Daarnaast draagt een leren voering bij aan een aangename pasvorm. Het leer vormt zich namelijk naar uw voeten en zorgt er daardoor voor dat de schoenen zich helemaal aanpassen aan uw voeten.

Pasvorm: 

Smalle leest/S-leest

De Zamberlan Latemar Lite NW herenschoen heeft een smalle leest. De smalle leest is geschikt voor mensen waarbij de standaard pasvorm te wijd is. De smalle leest zorgt voor meer houvast en tredzekerheid bij wandelaars met smallere voeten.

Inlegzool:

De Zamberlan Latemar Lite NW herenschoen heeft een uitneembare inlegzool van Zamberlan. Deze inlegzool draagt bij aan extra wandelcomfort. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Buitenzool:

Net als veel andere wandelschoenen heeft de Zamberlan Latemar Lite NW herenschoen een VIBRAM® buitenzool. Vibramzolen staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid en worden daarom vaak gebruikt in wandelschoenen. Deze zolen zorgen voor een goede afwikkeling van de voet. Het profiel van de zool is zo ontwikkeld dat het een optimale grip op verschillende ondergronden geeft. Daarnaast is het profiel van de zool zelfreinigend, waardoor deze  geen slijk en grond vasthoudt. Doordat Vibramzolen slijtvast zijn, gaan ze langer mee dan andere zolen.

Onderhoud:

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed schoonmaakt en onderhoudt. Om uw schoenen schoon te houden is de ShoeCare Cleaner van Organotex onmisbaar. Wilt u meer weten over hoe u de Zamberlan Latemar Lite NW herenschoen het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’.

Specificaties

Kleur (basis)Bruin
EigenschappenAdemend, Comfortabel, duurzaam
GebruikBergachtig terrein, Stevige wandelingen, Wandelen
BovenmateriaalVolnerfleer
Categorie wandelschoenA/B
BuitenzoolVibram Nortrack
Gewicht paar (gram)1920
Hoogte schoenHoog
WaterdichtNee
GeslachtHeren
BinnenzoolUitneembare binnenzool
Pasvorm (schoenen)Smal
Sluiting schoenenVeters
Alternatieven
Hanwag Banks GTX Herenwandelschoen

Hanwag Banks GTX Herenwandelschoen

Kleur (basis)Zwart
EigenschappenWaterdicht
GebruikZwaardere bergwandeling
BovenmateriaalSuede
Categorie wandelschoenA/B
€ 259,95
Bekijk product
Heren Wandelschoenen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandelschoen moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de schoen ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen
  • Altijd meer dan 4500 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de schoenen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel