< Terug

Grangers Merino Wash OWP 300 mL

De Grangers Merino Wash is een wash in product die ervoor zorgt dat uw merinowol producten gereinigd en verfrist worden, maar ook dat onaangename geurtjes verwijderd worden. 

Meer details

€ 9,95

Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Houdt merinowol waterafstotend en antibacterieel

Omschrijving Grangers Merino Wash OWP 300 mL

De Grangers Merino Wash is een wash-in reiniger die gemaakt is om merinowol fris te houden en motten op afstand te houden. Dit zachte wash-in product verfrist en reinigt uw merinowol kleding en verwijdert onaangename geurtjes. Bovendien beschermt het de natuurlijke waterafstotende en antibacteriële eigenschappen. De inhoud van deze reiniger is 300 ml en is genoeg voor 6 wasbeurten.

Productspecificaties

  • Houdt merinowol fris
  • Verfrist en reinigt
  • Verwijdert nare geurtjes
  • 6 wasbeurten
  • Inhoud: 300 ml

Blue Sign

Het BlueSign label geeft aan dat er in het productieproces geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Bedrijven met een BlueSign label worden verplicht om een duurzaamheidsplan te maken met aandacht voor waterverbruik, energieverbruik en afvalbeheer. BlueSign heeft ook richtlijnen voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, maar daar wordt niet specifiek op gecontroleerd. 

PFC vrij/Eco Finish

De Grangers Merino Wash is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In de Merino Wash is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking. 

Specificaties

Fles inhoud (ml)300
Soort onderhoudsproductWasmiddel
Aanbevolen combinatie
Alternatieven
Grangers Waterproofing Wax

Grangers Waterproofing Wax

Soort onderhoudsproduct Schoenwax
€ 10,95
Bekijk product
Onderhoudsmiddelen

Kom kijken in de winkel 

Niet goed wetend welke onderhoudsmiddelen het beste passen bij uw kledingstuk? Wees welkom in onze winkel in Alblasserdam. Wij adviseren u met alle passie welk onderhoudsmiddel u het best kunt gebruiken en op welke manier!

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel