< Terug

Jack Wolfskin Ziegspitz Short damesbroek

De Ziegspitz Short is een robuuste, ademende en elastische short van Jack Wolfskin, welke zeer geschikt is voor tijdens trekkingstochten.

Meer details

€ 109,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Ademend
  • Winddicht
  • Geen UV-bescherming

Omschrijving Jack Wolfskin Ziegspitz Short damesbroek

De Ziegspitz Short is een korte damesbroek van Jack Wolfskin. Deze short is uitermate geschikt voor trekkingstochten. Door het speciale TEXASHIELD CORE-materiaal is de broek niet alleen ademend, robuust en elastisch, maar ook winddicht en waterafstotend. Verder heeft deze short een sportieve pasvorm, wat zorgt voor veel bewegingsvrijheid. Ook wordt de broek geleverd met een geïntegreerde riem, waardoor de broek altijd goed zit. De Ziegspitz Short is gemaakt van 90% gerecycled polyamide en 10% elastaan en weegt 245 gram (maat 36)

Producteigenschappen

  • Ademend
  • Robuust
  • Elastisch
  • Winddicht
  • Waterafstotend
  • Bewegingsvrijheid
  • Geïntegreerde riem
  • Gewicht: 245 gram (maat 36)
  • Pasvorm: sportief

Materialen

Gerecycled polyamide

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt. Polyamide is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyamide is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.

Elastaan

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.

Technologieën

TEXASHIELD CORE

TEXASHIELD CORE is windwerend, licht waterafstotend en bijzonder goed ademend en beschermt effectief tegen kou en wind. Het 1- of 2-laags materiaal is zeer elastisch en zorgt voor volledige bewegingsvrijheid.

BlueSign-product

Het BlueSign label geeft aan dat er in het productieproces geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Bedrijven met een BlueSign label worden verplicht om een duurzaamheidsplan te maken met aandacht voor waterverbruik, energieverbruik en afvalbeheer. BlueSign heeft ook richtlijnen voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, maar daar wordt niet specifiek op gecontroleerd. 

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Specificaties

SeizoenZomer
Kleur (basis)Grijs, Slate Green, Zwart
Binnenmateriaal (kleding)Elastaan, Gerecycled polyamide
Buitenmateriaal (kleding)Elastaan, Gerecycled polyamide
Gewicht (gram)245
EigenschappenAdemend, Waterafstotend, Winddicht
Aantal zakken4
GeslachtDames
PasvormAthletic Fit
Type broekKorte broek
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Maier-Sports Lawa Bermuda Dames

Maier-Sports Lawa Bermuda Dames

Maier-Sports W Lulaka damesbroek

Maier-Sports W Lulaka damesbroek

The North Face Speedlight Stretch Short damesbroek

The North Face Speedlight Stretch Short damesbroek

Jack Wolfskin Activate Track damesbroek

Jack Wolfskin Activate Track damesbroek

SeizoenZomerHet hele jaar doorZomer
Kleur (basis)GrijsZwartZwartGroen
Binnenmateriaal (kleding)PolyamidePolyester
Buitenmateriaal (kleding)PolyamidePolyester
Gewicht (gram)250370180
€ 79,95
Bekijk product
€ 99,95
Bekijk product
€ 74,95
Bekijk product
€ 74,95
Bekijk product
Outdoor damesbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoor broek is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel