< Terug

Hestra Merino Wool Liner Active handschoenen

De Merino Wool Liner Active van Hestra is de ideale liner om onder uw handschoen te dragen. Deze is grotendeels gemaakt van merinowol, waardoor deze isolerend en geurwerend is.

Meer details

€ 34,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Dun
  • Geurwerend
  • Minder geschikt om te dragen als losse handschoen

Omschrijving Hestra Merino Wool Liner Active handschoenen

De Merino Wool Liner Active van Hestra is een isolerende liner handschoen. Deze handschoen is erg dun, maar toch goed isolerend, waardoor deze ideaal is om te dragen onder uw andere handschoen. De handschoen is gemakkelijk aan te trekken door middel van een trekkoord aan de manchetten. 

Doordat de Merino Wool Liner Active grotendeels gemaakt is van merinowol is deze niet alleen erg isolerend, maar ook geurwerend en uiterst comfortabel. Doordat deze van merinowol gemaakt is in combinatie met polyamide, is deze slijtvast en gaat hierdoor jarenlang mee. Kortom, bent u op zoek naar de ideale liner handschoen, dan is de Hestra Merino Wool Liner Active perfect voor u!

Productspecificaties

  • Isolerend
  • Dun
  • Trekkoord aan manchetten
  • Geurwerend
  • Comfortabel
  • Materialen: merinowol, polyamide

Materialen

Merinowol

Merinowol is afkomstig van merinoschapen en staat algemeen bekend om de hoge kwaliteit. Merinoschapen hebben veel meer haartjes dan andere schapen. Per vierkante meter groeien ongeveer tien keer zoveel haartjes als bij een gemiddeld schaap. De wol is hierdoor dunner en langer, voelt heel zacht aan en kriebelt niet. Merinoschapen leven in gebieden met grote temperatuurschommelingen van -20 ºC tot ruim 35 ºC. Hun vacht werkt warmteregulerend. Hierdoor houdt merinowol u warm in de kou, maar ademt het goed. Daarnaast heeft merinowol een uitstekende vochtregulerende en zelfreinigende werking, waardoor u niet snel last krijgt van transpiratieplekken en -geuren op uw kleding.

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Specificaties

SeizoenWinter
Kleur (basis)Charcoal
Binnenmateriaal (kleding)Merinowol, Polyamide
Buitenmateriaal (kleding)Merinowol, Polyamide
Wasmachine bestendigJa
WaterdichtNee
GeslachtUnisex
Voorgevormde vingersJa
Touchscreen compitabelNee
Handschoen / wantLiner
Warmterating1
Alternatieven
Hestra Basic Wool Glove Handschoenen

Hestra Basic Wool Glove handschoenen

Icebreaker 200 Oasis Glove Liners

Icebreaker Oasis Glove Liners handschoenen

SeizoenWinterWinter
Kleur (basis)GrijsZwart
Binnenmateriaal (kleding)PolyamideMerinowol
Buitenmateriaal (kleding)WolMerinowol
Gewicht (gram)52
€ 34,95
€ 35,95
Outdoor handschoenen

Kom passen in de winkel 

Twijfelt u welke nekwarmer te kiezen? Onze ervaren medewerkers ontvangen u graag in onze winkel! Wat u kunt verwachten: eerlijk advies en de nodige ondersteuning. Wees welkom!

Antilope Outdoor
Cortgene 9, 2951 EA Alblasserdam

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel