< Terug

FjallRaven Yupik Parka herenjas

De ideale jas voor al uw winterse outdooractiviteiten is de FjallRaven Yupik Parka. Deze herenjas is niet alleen erg isolerend, maar ook water- en winddicht.

Meer details

€ 479,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 5 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • 9 zakken
  • Water- en winddicht
  • Zwaarder dan vergelijkbare modellen

Omschrijving FjallRaven Yupik Parka herenjas

De Yupik Parka is een robuuste herenjas van FjallRaven. Deze jas is ideaal voor de koudste omstandigheden, doordat deze niet alleen erg isolerend is, maar ook water- en winddicht. Zo blijft u in alle weersomstandigheden heerlijk warm en droog!

Om ervoor te zorgen dat u al uw benodigde spullen met u mee kunt dragen, beschikt de Yupik Parka over 9 zakken: 2 borstzakken met 2 kleinere zakken, 2 steekzakken, 1 zak op de bovenarm en 2 binnenzakken. De jas beschikt over een afneembare capuchon met een fleecevoering, waardoor ook uw hoofd heerlijk warm blijft. Hiernaast heeft de jas een tweewegritssluiting, wat voor optimale bewegingsvrijheid zorgt. Kortom, bent u op zoek naar de ideale outdoorjas voor uw winterse outdooractiviteiten, dan is de FjallRaven Yupik Parka perfect voor u!

Productspecificaties

  • Slijtvast
  • Isolerend
  • Water- en winddicht
  • Afneembare capuchon
  • Tweewegritssluiting
  • 9 zakken
  • Materialen: polyamide, polyester

Materialen

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Specificaties

Soort jasParka
SeizoenWinter
Kleur (basis)Zwart
CapuchonJa (afneembaar)
Binnenmateriaal (kleding)Polyester
Buitenmateriaal (kleding)Polyamide
EigenschappenIsolerend, Waterdicht, Winddicht
Aantal zakken9
OnderarmventilatieNee
WaterdichtJa
GeslachtHeren
PasvormRegular Fit
WinddichtJa
Alternatieven
FjallRaven Singi Down jacket herenjacket

FjallRaven Singi Down herenjacket

Soort jasWax jas
SeizoenWinter
Twee/drielaags constructieNiet van toepassing
Kleur (basis)Groen
Capuchon Ja
€ 649,95
Bekijk product
Outdoor herenjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel