< Terug

MSR Trail Lite Pot 1.3L

13234

De MSR Trail Lite Pot 1,3L is handig om mee te nemen op reis. Het is zeer efficiënt en duurzaam en is ook zeer compact. 

Meer details

€ 54,95

Niet op voorraad Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Compact
  • Efficiënt
  • Beperkte inhoud

Omschrijving MSR Trail Lite Pot 1.3L

De MSR Trail Lite Pot 1,3L is licht, maar toch sterk, doordat het een hoogwaardige constructie heeft van hard geanodiseerd aluminium. Deze pan geeft een warmteverdeling van aluminium en krasbestendige duurzaamheid. Ook is het ideaal voor water koken en eenpansmaaltijd. Het heeft een zeer compacte vorm, waardoor het makkelijk is om overal mee naar toe te nemen en het heeft een opvouwbare en vergrendelend handvat, waardoor de pot gemakkelijk in een kleinere verpakking past. Deze pan is zeer duurzaam en efficiënt. De optimale dikte zorgt voor een laag gewicht en verspreidt de warmte gelijkmatiger. De pan heeft een diameter van 14,5 centimeter, een hoogte van 10,2 centimeter en een breedte van 15 centimeter. 

Specificaties

Eigenschappencompact, duurzaam
Hoogte10 cm
Breedte15 cm
Outdoor koken

Kom kijken in Alblasserdam!

Wilt u op reis ook culinair koken, maar weet u niet hoe? Kom dan naar onze winkel in Alblasserdam! Onze ervaren medewerkers kunnen u alles vertellen over het outdoor koken. U stelt uw eventuele vragen, wij geven u een passend advies. Zo kookt u zelfs op reis de sterren van de hemel!

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel