< Terug

CarePlus water filter

Deze handige en snelle waterfilter van CarePlus kunt u gemakkelijk gebruiken in natuurlijke waterbronnen. De waterfilter heeft een lange levensduur en is gemakkelijk mee te nemen. 

Meer details

€ 44,95

:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving CarePlus water filter

De waterfilter van CarePlus is een handig watersysteem waarmee u water uit meren, rivieren of andere natuurlijke waterbronnen kunt filteren. Dit gaat met deze waterfilter met een snelheid van 1,7 liter water per minuut. De microvezel buisjes filteren tot wel 3500 liter water en houden schadelijke bacteriën tegen. Het filter weegt slechts 65 gram en kan bevestigd worden aan het meegeleverde knijpzakje, maar ook aan uw plastic flesje of ander drinksysteem. Het knijpzakje heeft een inhoud van 500 ml en kan ook gebruikt worden in combinatie met een rietje. 

Productspecificaties

  • Gaat lang mee en is lichtgewicht
  • Snelheid waterfilter: 1,7 liter per minuut
  • Gewicht filter: 65 gram
  • Inhoud knijpzak: 500 ml
  • Afmetingen: 137 x 35 mm
  • Materiaal: kunststof

Specificaties

Kleur (basis)Groen, Oranje
Gewicht (gram)65
MateriaalKunststof
Overige wandeluitrusting

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van het online kopen niet aan, omdat u niet goed weet welke wandeluitrusting het beste bij uw wandelstijl past? Onze ervaren medewerkers kunnen u alles vertellen over de verschillende soorten wandeluitrusting. U kunt uw wensen aangeven, waardoor wij een mooi en passend advies kunnen geven!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel