< Terug

Arcade Salient belt

Deze riem is ideaal voor outdooravonturen, vanwege het verbeterde grip, prestatiestretch en een metaalvrije gesp. Wat ook zeker een voordeel is, is dat de riem slijtvast is, en dus bestand is tegen scheuren en slijten. 

Meer details

€ 39,95

:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • De riem is slijtvast, wat hem dus bestand maakt tegen scheuren en slijten.
  • De riem heeft een metaalvrije gesp.

Omschrijving Arcade Salient belt

Deze Arcade Salient belt is een ideale riem voor outdooravonturen. Als eerst heeft deze riem een stijve prestatiestretch, de riem heeft een optimale stretch, wat beweging mogelijk maakt, terwijl hij zwaardere kleding en gereedschappen ondersteund. De gesp is van kunststof met een hoge dichtheid, wat een hogere treksterkte weerstaat dan de meeste zinklegeringen. Ook is de gesp duurzaam, gemaakt van 85% gerecycled REPREVE polyester en 15% rubber. De riem gaat gemakkelijk aan, uit en door de riemlussen, door het toelopende gespontwerp. De pasvorm is heel nauwkeurig te verstellen omdat deze riem geen gaten heeft, maar micro-verstelbare gesp dials heeft. 

Deze riem heeft een verbeterde grip, door de ribbels op de gesp. Naast de verbeterde grip heeft deze riem een antislip. Het gespmechanisme waarover deze riem beschikt, voorkomt dat de riem losraakt tijdens gebruik. Wat deze riem zeker ook ideaal maakt voor outdooravonturen is dat de riem slijtvast is. De stof is strak geweven, en daardoor bestand tegen slijtage en scheuren. 

De gesp van deze riem bevat geen metaal, wat zeer gemakkelijk is bij de vliegveldbeveiliging. Als laatst heeft deze riem een elastische lus, wat de overtollig riem op zijn plaats houdt. 

Maattabel:

 Lengte: 

  • Standaard: één maat, tot 40" (101,6cm)

Breedte:

  • Standaard: 1,5" (3.81cm)

Specificaties

Kleur (basis)Limo
EigenschappenStretch
GeslachtUnisex
Riemen en Bretels

Kom passen in de winkel 

Aan het twijfelen over de maat, het materiaal of de prijs van een van onze riemen of bretels? Onze ervaren medewerkers ontvangen u graag in onze winkel! Wat u kunt verwachten: eerlijk advies en de nodige ondersteuning. Wees welkom!

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel