< Terug

Rother Wandelgids Dolomieten 1

ISBN 978-90-389-2130-3

Deze wandelgids beschrijft een verscheidenheid aan wandelingen in het westelijke gedeelte van de Grödner Dolomieten. Daarnaast biedt de gids veel informatie over zowel de omgeving als over de wandeling zelf. Kortom, een handige en compacte wandelgids die zeker niet mag ontbreken bij uw wandelvakantie naar de Dolomieten.

Meer details

€ 18,95

Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Rother Wandelgids Dolomieten 1

Deze mooie wandelgids beschrijft 52 wandelingen in het westelijke gedeelte van de Grödner Dolomieten. De wandelingen zijn voorzien van betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde wandelkaarten en informatieve hoogteprofielen.

Deze gids bevat onder andere wandelingen tussen Brixen, Bozen en het Fassatal met de Langkofel, de Plose, het Villnößtal, de Seiser Alm en de Rosengarten.

Alle hier beschreven wandelingen zijn niet al te moeilijk en volgen goed aangegeven routes. Ze kunnen meestal ook door minder goed getrainde bergliefhebbers, en voor een deel ook met kinderen en ouderen, worden gemaakt. Gemiddeld duren de wandeltochten 3,5 uur, met een maximale klim van 750 m die maar zelden wordt overschreden; gemiddeld is een klim ca. 450 m. De nauwkeurige routebeschrijvingen worden geïllustreerd met foto’s van het landschap een veelkleurige wandelkaartjes. 

Alternatieven
Elmar Rother Wandelgids Ierland

Rother Wandelgids Ierland

Geen eigenschappen om te vergelijken
€ 18,95
Bekijk product
Travel boeken

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van het online kopen niet aan, omdat u graag meer wilt zien van onze travel boeken? Kom dan langs in onze winkel. Hier staan onze medewerkers ook voor u klaar!

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel