< Terug

Smartwool Woman's Run Targeted Cushion Enkelsok

De Smartwool Run Targeted Cushion is een comfortabele damesenkelsok. Deze hardloopsok biedt ondersteuning op elke ondergrond. Deze sok gaat lang mee, is ademend en verkoelend. 

Meer details

€ 19,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Antibacterieel
  • Materiaal gaat lang mee
  • Sok blijft goed zitten
  • Niet geschikt voor heren

Omschrijving Smartwool Woman's Run Targeted Cushion Enkelsok

De Run Targeted Cushion is een damesenkelsok van Smartwool. Deze sok is ideaal voor tijdens het hardlopen. Hij zorgt voor comfort op elke ondergrond. Door het speciale IndestructaWool™-materiaal gaat deze sok lang mee. Verder hebben deze sokken Smartwool's 4 Degree pasvormsysteem, welke er voor zorgt dat de sokken niet afzakken. Ook zitten op tactische plekken speciale mesh-zones, waardoor het ademend vermogen vergroot wordt. Ook heeft deze sok een Virtually Seamless™ teendeel. Deze zorgt voor verkoeling en comfort. De Smartwool Woman's Run Targeted Cushion enkelsok is gemaakt van 56% merinowol, 28% nylon en 3% elastaan en weegt 39 gram.

Producteigenschappen

  • Comfortabel op elke ondergrond
  • Gaat lang mee
  • Zakken niet af
  • Ademend
  • Verkoelend
  • Materialen: merinowol, nylon, elastaan
  • Gewicht: 39 gram

Materialen

Merinowol

Merinowol is afkomstig van merinoschapen en staat algemeen bekend om de hoge kwaliteit. Merinoschapen hebben veel meer haartjes dan andere schapen. Per vierkante meter groeien ongeveer tien keer zoveel haartjes als bij een gemiddeld schaap. De wol is hierdoor dunner en langer, voelt heel zacht aan en kriebelt niet. Merinoschapen leven in gebieden met grote temperatuurschommelingen van -20 ºC tot ruim 35 ºC. Hun vacht werkt warmteregulerend. Hierdoor houdt merinowol u warm in de kou, maar ademt het goed. Daarnaast heeft merinowol een uitstekende vochtregulerende en zelfreinigende werking, waardoor u niet snel last krijgt van transpiratieplekken en -geuren op uw kleding.

Polyamide

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt

Elastaan

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.

Technologieën

IndestructaWool™

De Indestructawool™-technologie, waarvoor Smartwool patent heeft aangevraagd, gebruikt hoogwaardige garens en breit ze op een manier die elk element van de sok versterkt zonder dat dit ten koste gaat van de pasvorm of het comfort.

Virtually Seamless™-teendeel

Het Virtually Seamless™-teendeel is gebreid om blaren, hotspots en ongemakken in de schoen te minimaliseren terwijl u fietst, rent en wandelt door de wildernis.

4 Degree™ Elite-pasvorm

De iconische 4 Degree™ elite-pasvorm met x-patroon is Smartwool's vergrendelde, blaarafstotende, kant-en-klare platform dat minder slippen van de sokken en meer toppen mogelijk maakt, waardoor je niet alleen ver kunt komen, maar ook snel, vrij en woest kunt gaan.

Wasinstructies

Om uw sokken in optimale conditie te houden, is het belangrijk om deze goed te verzorgen. Tijdens het wassen moet rekening worden gehouden met een aantal punten, om de sokken niet te beschadigen. Deze volgen hieronder:

  • Niet bleken
  • Niet strijken
  • Niet chemisch reinigen
  • Binnestebuiten wassen
  • Machinewas warm
  • Wasdroger op lage temperatuur

Specificaties

Kleur (basis)Blauw, Grijs, Licht Blauw, Rood
Gewicht (gram)39
EigenschappenAdemend, Antibacterieel, Comfortabel
GeslachtDames
MateriaalElastaan, Merinowol, Polyamide
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Smartwool Performance Hike Light Cusion Ankle sok

Smartwool Performance Hike Light Cusion Ankle sok

Smartwool Performance Hike Light Cushion Ankle damessok

Smartwool Performance Hike Light Cushion Ankle damessok

Smartwool Run Zero Cushion Low Ankle sokken

Smartwool Run Zero Cushion Low Ankle sokken

SeizoenHet hele jaar doorHet hele jaar door
Kleur (basis)PaarsRoodZwart
Gewicht (gram)29
EigenschappenLichtgewichtComfortabelVerkoelend
Wasmachine bestendigJa, maar niet in drogerJa
€ 23,95
Bekijk product
€ 23,95
Bekijk product
€ 19,95
Bekijk product
Wandelsokken

Kom kijken in Alblasserdam!

Wilt u geadviseerd worden over welke wandelsokken u het best kunt bestellen? Kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Alblasserdam.

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel