< Terug

Antilope Airzone Active 18 rugzak zwart

De Antilope Airzone Active 18 rugzak is de ideale rugzak van het merk Lowe Alpine om te dragen tijdens het wandelen bij warm weer. Dankzij het AirZone Lite-draagsysteem blijft uw rug ook tijdens de hitte lekker koel. Bovendien is dit een uniek Antilope-jubileumartikel.

Meer details

€ 79,95

:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Veel opbergruimte
  • AirZone Lite-draagsysteem
  • Vrijstaand rugpand
  • Niet waterdicht, echter is een regenhoes aanwezig

Omschrijving Antilope Airzone Active 18 rugzak zwart

Limited edition jubileumartikel

In 2023 bestaat Antilope Outdoor 10 jaar. Dit vieren wij met limited edition ’Antilope’-jubileumartikelen. De Antilope Outdoor Airzone Active 18 rugzak van Lowe Alpine heeft alle kwaliteiten en gemakken die u van dit merk gewend bent. De rugzak is bedrukt met ons Antilope Outdoor-logo en is daarmee een unieke toevoeging aan uw outdoor-outfit. Een echt outdoormens kan niet zonder! Alle Antilope-jubileumartikelen bekijkt u hier.

Stempelkaart

Wist u dat u een sticker kunt verdienen met de jubileumartikelen? Maak in 2023 een originele foto waarop u de door u aangekochte limited edition ’Antilope’ jubileumartikel(en) zichtbaar draagt, met een totaalwaarde van minimaal €100,-. Stuur de foto naar ons op via de mail of breng hem langs in de winkel en u heeft weer een sticker verdiend voor op uw spaarkaart! Meer informatie over de spaarkaart en de voorwaarden vindt u hier

Over de Antilope Airzone Active 18 rugzak

De Antilope Airzone Active 18 rugzak van Lowe Alpine is met zijn 18 liter de perfecte wandelrugzak. Deze dagrugzak is lichtgewicht en beschikt over goede ventilatie. Zo blijft uw rug ook koel tijdens lange, warme wandelingen. 

De Antilope Airzone Active 18 rugzak is voorzien van het AirZone Lite-draagsysteem, wat een hoog comfort en een hoog ademend vermogen biedt.

De rugzak beschikt over een heupriem, borstriem, heupband en borstband. De heupriem is in breedte verstelbaar, de borstriem is zowel in de breedte als in de hoogte verstelbaar.

Tijdens een lange dagwandeling is het fijn als u verschillende spullen mee kunt nemen voor onderweg. De Antilope Airzone Active 18 rugzak heeft een interne veiligheidszak met rits, waar u uw belangrijkste producten gemakkelijk kunt opbergen. Daarnaast beschikt de rugzak over een handige voorzak, twee zijvakken voor waterflessen en een boven vak met rits. 

Gaat u graag wandelen met wandelstokken? Dan is deze rugzak ideaal! De Antilope Airzone Active 18 rugzak beschikt over verschillende materiaallussen op de bodem, stokbevestiging en compressiebanden.

Producteigenschappen

  • Gewicht: 770 gram
  • Afmetingen (M): 52x27x21
  • Inclusief regenhoes
  • Vrijstaand rugpand
  • Geschikt voor drinksysteem
  • Materiaal: Polyamide
Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
Gewicht (gram)765
Rugzak bevestiging wandelstokkenJa
Rugzak ski-/snowboardbevestigingNee
Rugzak compressiebandenNee
Rugzak laptopvakNee
(Rug)zak inhoud in liter18
Ruimte voor drinksysteem?Ja
Rugzak meshzakkenJa
Rugzak heupgordelJa
Rugzak regenhoesJa
Rugzak borstbandJa
GeslachtUnisex
Rugzak helmhouderNee
Rugzak rugpandZwevend, niet verstelbaar
Hoogte52 cm
Breedte27 cm
Diepte21 cm
Aanbevolen combinatie
Alternatieven
Deuter AC Lite rugzak

Deuter AC Lite rugzak

Lowe Alpine Airzone Active 18L Rugzak

Lowe Alpine Airzone Active Rugzak

Kleur (basis)ZwartZwart
Gewicht (gram)960765
Rugzak bevestiging wandelstokkenNeeJa
Rugzak ski-/snowboardbevestigingNeeNee
Rugzak compressiebandenNeeNee
€ 109,95
Bekijk product
€ 89,95
Bekijk product
10-jarig jubileumartikelen

Kom kijken in Alblasserdam!

Kom naar onze winkel om alle limited edition ’Antilope’-jubileumartikelen bekijken en eventueel  te passen. Onze ervaren medewerkers zullen u een passend advies geven en de nodige ondersteuning aanbieden. De koffie staat klaar!

Reviews

Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel
Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel