< Terug

Odlo Crew Neck Singlet damestop

De Odlo Crewneck Singlet is damestop van 50% merinowol. De top is ademend, vochtregulerend, geurwerend en temepratuurregulerend. Verder voelt hij zacht aan op de huid.

Meer details

€ 64,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Geurwerend
  • Vochtregulerend
  • Sneldrogend
  • Minder geschikt voor koude temperaturen

Omschrijving Odlo Crew Neck Singlet damestop

De Crewneck Singlet is een damestop van Odlo. Deze top is uitermate geschikt voor tijdens het wandelen en hardlopen. Doordat deze top deels van merinowol is gemaakt is hij ademend, vochtregulerend en geurwerend. Ook is hij temperatuurregulerend en sneldrogend. Verder voelt deze top zeer zacht aan op de huid en prikt hij niet. Dit zorgt ervoor dat de top comfortabel in het gebruik is. 

Producteigenschappen

  • Ademend
  • Vochtregulerend
  • Geurwerend
  • Temperatuurregulerend
  • Sneldrogend
  • Voelt zacht aan
  • Comfortabel in het gebruik
  • Pasvorm: fitted, volgt de vorm van het lichaam
  • Materiaal: 50% TENCEL Lyocell-vezels, 50% merinowol

Materialen

TENCEL™ 

Tencel is eigenlijk dezelfde stof als lyocell. Het is de geregistreerde merknaam van het Zwitserse bedrijf Lenzing voor lyocell. De vezel is afkomstig van houtsnippers van eucalyptusbomen. Door het gebruik van chemicaliën kunnen de houtsnippers omgezet worden in een vezel. Tencel voelt zacht aan en is tegelijkertijd sterk. Daarnaast droogt het snel, ademend het en neemt het goed vocht op. 

Tencel is biologisch afbreekbaar en heeft een EU Ecolabel. Dit is een Europees keurmerk wat aangeeft dat het materiaal is geproduceerd met een lagere milieubelasting. Het hout dat gebruikt wordt, komt uit een verantwoord beheerd bos met een PEFC™ en FSC® keurmerk. De productie zelf gebeurt via een gesloten systeem. Dit houdt in dat het water en de chemicaliën die nodig zijn voor het productieproces vrijwel volledig worden hergebruikt. 

Merinowol

Merinowol is afkomstig van merinoschapen en staat algemeen bekend om de hoge kwaliteit. Merinoschapen hebben veel meer haartjes dan andere schapen. Per vierkante meter groeien ongeveer tien keer zoveel haartjes als bij een gemiddeld schaap. De wol is hierdoor dunner en langer, voelt heel zacht aan en kriebelt niet. Merinoschapen leven in gebieden met grote temperatuurschommelingen van -20 ºC tot ruim 35 ºC. Hun vacht werkt warmteregulerend. Hierdoor houdt merinowol u warm in de kou, maar ademt het goed. Daarnaast heeft merinowol een uitstekende vochtregulerende en zelfreinigende werking, waardoor u niet snel last krijgt van transpiratieplekken en -geuren op uw kleding.

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw kleding zo lang mogelijk goed blijft, is het belangrijk dat u uw kleding goed schoonmaakt en onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Odlo Crewneck Singlet damestop het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: https://www.antilopeoutdoor.nl/lp/onderhoud-outdoorkleding


Specificaties

SeizoenLente, Zomer
Kleur (basis)Zwart
EigenschappenAdemend, Comfortabel, Geurwerend, Lichtgewicht, Sneldrogend, Vochtafvoerend
Aantal zakken0
GeslachtDames
Materiaallyocell, Merinowol
PasvormFitted fit
HalsRonde hals
Lengte mouwenGeen
Soort kledingstukTop
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Icebreaker Siren Tank dames

Icebreaker Siren Tank dames

Odlo V-neck Singlet Active Sports Underwear dameshemd

Odlo V-neck Singlet Active Sports Underwear dameshemd

FjallRaven High Coast Lite Tank Top Dames

FjallRaven High Coast Lite Tank Top Dames

SeizoenHet hele jaar doorZomer
Kleur (basis)ZwartBlauwBlauw
Capuchon Nee
Gewicht (gram)15072
EigenschappenLichtgewichtLichtgewicht
€ 59,95
Bekijk product
€ 29,95
Bekijk product
€ 39,95
Bekijk product
Dames onderkleding

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Goede outdoorkleding is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, borst, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel