< Terug

Grangers 2 in 1 Wash & Repel 1L sachet

De Grangers 2 in 1 Wash & Repel is het ideale onderhoudsmiddel om het waterafstotende en ademende vermogen van uw kleding te herstellen. Deze 2 in 1 Wash & Repel reinigt uw kleding ook nog eens intensief, zodat uw kleding jarenlang meegaat!

Meer details

€ 39,95

Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Grangers 2 in 1 Wash & Repel 1L sachet

De Grangers 2 in 1 Wash & Repel is een onderhoudsmiddel geschikt om uw kleding waterafstotend te houden. Hiernaast reinigt dit onderhoudsmiddel uw kleding ook nog eens, waardoor uw kleding jarenlang meegaat. Het ademend vermogen van uw kleding wordt ook hersteld, zodat u van waterafstotende én ademende kleding kunt genieten. Het onderhoudsmiddel is verpakt in een zak, waardoor het minder belastend is voor het milieu.

U kunt dit onderhoudsmiddel gemakkelijk gebruiken door 100 ml (twee volle doppen van uw Grangers fles) in uw wasmachine toe te voegen. Voor elk aanvullend kledingstuk waarvoor u ook dit onderhoudsmiddel wilt gebruiken, voegt u 50 ml toe. 

Productspecificaties

  • Onderhoudsmiddel
  • Houdt uw kleding waterafstotend
  • Reinigend
  • Herstelt ademend vermogen
  • Verpakt in een zak
  • Inhoud: 1 L

Sachet leeg? Vul hem bij in onze winkel
Is uw sachet Grangers Wash & Repel 2 in 1 leeg? Dan kunt u in onze winkel terecht bij het Grangers Refill Station. Voor € 3,- per 100 ml vult u uw Grangers sachet weer bij. Duurzaam voor het milieu en uw portemonnee!

Blue Sign

Het BlueSign label geeft aan dat er in het productieproces geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Bedrijven met een BlueSign label worden verplicht om een duurzaamheidsplan te maken met aandacht voor waterverbruik, energieverbruik en afvalbeheer. BlueSign heeft ook richtlijnen voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, maar daar wordt niet specifiek op gecontroleerd. 

PFC vrij

De Grangers 2 in 1 Wash & Repel is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In 2 in 1 Wash & Repel is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking. 

Specificaties

Inhoud1 L
Soort onderhoudsproductWasmiddel
Aanbevolen combinatie
Alternatieven
Grangers Wash & Repel 2 in 1 wasmiddel

Grangers Wash & Repel 2 in 1 wasmiddel

Grangers Performance Wash concentrate 300 mL

Grangers Performance Wash ECO OWP 300 mL

Fles inhoud (ml)300300
Soort onderhoudsproduct WasmiddelWasmiddel
€ 19,95
Bekijk product
€ 13,95
Bekijk product
Onderhoudsmiddelen

Kom kijken in de winkel 

Niet goed wetend welke onderhoudsmiddelen het beste passen bij uw kledingstuk? Wees welkom in onze winkel in Alblasserdam. Wij adviseren u met alle passie welk onderhoudsmiddel u het best kunt gebruiken en op welke manier!

Reviews

Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel
Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel