< Terug

The North Face Diablo Reg Straight damesbroek

De The North Face Diablo Regular Straight is een winddichte, waterbestendige damesbroek met een normale, rechte pasvorm. Deze broek is ideaal voor tijdens wandelingen.

Meer details

€ 129,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Waterafstotend
  • Winddicht
  • Stretch

Omschrijving The North Face Diablo Reg Straight damesbroek

De Diablo Regular Straight is een van The North Face. Deze broek is zeer geschikt voor tijdens het wandelen, maar is ook geschikt voor dagelijks gebruik. De broek heeft een normale, rechte pasvorm, die vrij dicht langs de bovenbenen gaat. Richting de enkels wordt de pasvorm iets soepeler. Verder is deze broek voorzien van The North Face's WindWall-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de broek winddicht en waterbestendig is. Daarnaast heeft deze broek verstelbare onderzomen, waardoor de broek gemakkelijk aan te trekken is over allerlei verschillende schoenen heen. Ook heeft de broek een geïntegreerde riem en twee steekzakken met rits.

Producteigenschappen

  • Winddicht
  • Waterbestendig
  • Verstelbare onderzomen; broek is over schoenen heen aan te trekken
  • Geïntegreerde riem
  • Twee steekzakken met rits
  • Pasvorm: regular fit / straight fit
  • Materialen: 93% polyester, 7% elastaan

Materialen

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Elastaan 

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.

Technologieën

WindWall

WindWall™-materialen zijn ontworpen om afkoeling door de wind te beperken. Verder wordt er flexibiliteit en ademend vermogen geboden door deze technologie. Daarnaast wordt WindWall™-materiaal behandeld met een duurzame afwerking, die bovendien waterafstotend is. Deze helpt druppels te vormen, waardoor vocht van het oppervlak geweerd wordt. 

PFC vrij/Eco Finish

De The North Face Diablo Regular Straight damesbroek is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In deze broek is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie-afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking. 

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw kleding zo lang mogelijk goed blijft, is het belangrijk dat u uw kleding goed schoonmaakt en onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de The North Face Diablo regular Straight damesbroek het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: https://www.antilopeoutdoor.nl/lp/onderhoud-outdoorkleding 


Specificaties

Kleur (basis)Zwart
EigenschappenSoftshell, Stretch, Waterbestendig, Winddicht
Aantal zakken2
TailleRegular Fit
GeslachtDames
Voorgevormde knieënNee
MateriaalElastaan, Polyester
PasvormRegular Fit, Straight Fit
AntibacterieelNee
UV-beschermendNee
InsectwerendNee
Ook gedacht aan?
Alternatieven
LifeLine Rumi LADIES Zip-off Trouser+ HHL Damesbroek

Life-Line Rumi Anti-Insect dames afritsbroek

Jack Wolfskin Chilly Track XT Pants damesbroek

Jack Wolfskin Chilly Track XT Pants damesbroek

FjallRaven Abisko Midsummer Trousers regular damesbroek

FjallRaven Abisko Midsummer Trousers Regular damesbroek

SeizoenZomerWinter
Kleur (basis)ZwartZwartZwart
Binnenmateriaal (kleding)100% polyamide100% polyester
Buitenmateriaal (kleding)100% polyamide100% polyester
Gewicht (gram)270510
€ 59,95
Bekijk product
€ 99,95
€ 189,95
Bekijk product
Outdoor damesbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoor broek is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel