< Terug

Maier-Sports Peyo S/S herenshirt

De Maier-Sports Peyo S/S is een stijlvol herenoverhemd, wat ideaal is om te dragen deze zomer! Het overhemd is elastisch en ademend, waardoor dit overhemd urenlang comfortabel blijft zitten.

Meer details

€ 69,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 5 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Stijlvol
  • Sneldrogend
  • Neemt vocht lastig op

Omschrijving Maier-Sports Peyo S/S herenshirt

De Maier-Sports Peyo S/S is een stijlvol herenoverhemd met een geblokte print. Het ademende overhemd heeft korte mouwen en is hiermee uitermate geschikt om te dragen tijdens de warmere dagen. Doordat het overhemd deels gemaakt is van elastaan is het overhemd elastisch en biedt hierdoor veel bewegingsvrijheid. Hiernaast is het overhemd sneldrogend, waardoor het overhemd uw vocht gemakkelijk afvoert en u de Pevo S/S urenlang comfortabel kunt dragen. Het overhemd is ook geurwerend, wat ervoor zorgt dat u dit overhemd langere tijd achter elkaar kunt dragen. Om uw noodzakelijke spullen met u mee te kunnen dragen, beschikt deze over een borstzak die met een ritssluiting afsluitbaar is. Kortom, bent u op zoek naar een stijlvol en praktisch overhemd, dan is de Maier-Sports Pevo S/S ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Stijlvol
  • Ademend
  • Elastisch
  • Sneldrogend
  • Geurwerend
  • 1 zak
  • Gewicht: 170 gram
  • Materialen: polyester, elastaan

Materialen

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Elastaan 

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Specificaties

SeizoenZomer
Kleur (basis)Blauw
Gewicht (gram)170
EigenschappenAdemend, Geurwerend, Sneldrogend, Stijlvol
Aantal zakken1
GeslachtHeren
MateriaalElastaan, Polyester
PasvormRegular Fit
Halskraag
Lengte mouwenKort
Soort kledingstukOverhemd met korte mouw
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Rab Pulse SS Tee herenshirt

Rab Pulse SS Tee herenshirt

Kleur (basis)Rood/Oranje
Gewicht (gram)78
GeslachtHeren
MateriaalPolyester
PasvormRegular Fit
€ 39,95
Bekijk product
Outdoor shirts heren

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Wat een fijn outdoor shirt is, is een persoonlijke keuze. Hij moet goed passen: niet te strak of los en op de taille en borst moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel