< Terug

Jack Wolfskin Moonrise Fz damesfleece

De Moonrise FZ is een robuust en warm full-zip fleecejacket van Jack Wolfskin. De fleece is op twee manieren te dragen door de speciale rits. Ook heeft deze jas twee zakken, waarin gemakkelijk spullen meegenomen kunnen worden.

Meer details

€ 89,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Houdt je warm
  • Robuust
  • Los of als laag te dragen
  • Jaszakken hebben geen rits

Omschrijving Jack Wolfskin Moonrise Fz damesfleece

De Moonrise FZ is een damesfleecejack van Jack Wolfskin. Dit robuuste jack is uitermate geschikt voor tijdens het wandelen en houdt je warm. Door de speciale rits is dit jack op twee manieren te dragen. Je kunt deze fleece los dragen of met de systeemritssluiting in een hardshell-jack ritsen, om de fleece als onderlaag te dragen. Ook heeft het jack een verstelbare zoom, wat zorgt voor optimale bewegingsvrijheid en een comfortabel gevoel. Daarnaast heeft de fleece twee heupzakken, waarin gemakkelijk persoonlijke eigendommen mee te nemen zijn. De Jack Wolfskin Moonrise FZ is gemaakt van POLARTEC® 200 (100% gerecycled polyester), weegt 325 gram (maat S) en heeft een normale pasvorm.

Producteigenschappen

  • Robuust
  • Houdt je warm
  • Op twee manieren te dragen
  • Verstelbare zoom
  • Comfortabel
  • Twee heupzakken
  • Gewicht: 325 gram (maat S)
  • Pasvorm: regular fit

Materialen

Gerecycled polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Polyester is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyester is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.

Technologieën

POLARTEC® 200

Polartec® materiaal wordt gebruikt als isolatielaag in kleding. Er zijn verschillende soorten Polartec® stoffen op de markt met allemaal hun eigen specifieke kenmerken en toepassingsgebieden. De isolatielaag zorgt ervoor dat de kleding warm aanvoelt en dat kou niet makkelijk naar binnen kan komen.

BlueSign-product

Het BlueSign label geeft aan dat er in het productieproces geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Bedrijven met een BlueSign label worden verplicht om een duurzaamheidsplan te maken met aandacht voor waterverbruik, energieverbruik en afvalbeheer. BlueSign heeft ook richtlijnen voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, maar daar wordt niet specifiek op gecontroleerd. 

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Specificaties

Kleur (basis)Blauw, Dark Maroon, Dolphin, Groen
Buitenmateriaal (kleding)Gerecycled polyester
Gewicht (gram)325
EigenschappenComfortabel, Extra warm
Aantal zakken2
GeslachtDames
PasvormRegular Fit
Lengte mouwenLang
Soort kledingstukFleece , Vest
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Jack Wolfskin Modesto Jacket Dames

Jack Wolfskin Modesto Jacket Dames

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)Roze
Capuchon Nee
Gewicht (gram)270
EigenschappenSneldrogend
€ 71,96
Dames outdoor truien, fleeces en vesten

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Twijfelt u tussen een vest of trui, of wilt u liever eerst passen? Goede outdoorkleding is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel