< Terug

Odlo Brensholmen Tights dameslegging

De Odlo Brensholmen Tights is een lichtgewichte dameslegging. Deze basislaag is isolerend, vochtregulerend en voelt comfortabel aan. Verder sluiten deze leggings zeer strak aan op het lichaam, waardoor zo min mogelijk warmte verloren gaat. 

Meer details

€ 79,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Zeer goede warmteregulatie
  • Vochtafvoerend
  • Sleutelzakje in de tailleband
  • Minder geschikt bij warme temperaturen

Omschrijving Odlo Brensholmen Tights dameslegging

De Brensholmen Tights is een lichtgewichte dameslegging van Odlo. Deze warme basislaag is ideaal voor tijdens het wintersporten. Door de speciale Ceramiwarm-technologie wordt je goed warm gehouden. Doordat er keramische deeltjes in de stof zitten, kaatst de warmte terug naar de drager terwijl vocht ontsnapt. Hierdoor isoleren deze leggings goed, terwijl ze tegelijkertijd vochtafvoerend zijn. Ook zorgen deze leggings ervoor dat je bewegingsvrijheid niet beperkt wordt. Daarnaast zijn deze leggings zo ontworpen, dat de stof zeer strak op het lichaam aansluit. Dit wordt gecombineerd met een trekkoord bij de taille. Hierdoor wordt de warmte zoveel mogelijk bij het lichaam gehouden en wordt de onderrug beschermd tegen de kou. De Ceramiwarm-technologie is bovendien ontworpen met het oog op comfort. Dit zorgt ervoor dat de leggings zonder problemen hele dagen gedragen kunnen worden. 

Verder heeft de Odlo Brensholmen Tights dameslegging een zakje in de tailleband. Hierin kan gemakkelijk iets kleins, zoals een sleutel of geld verstopt worden. 

Producteigenschappen

  • Isolerend
  • Lichtgewicht
  • Vochtafvoerend
  • Trekkoord bij de taille
  • Comfortabel gevoel op de huid
  • Sleutelzakje in de tailleband
  • Pasvorm: slim fit
  • Materialen: 75% polyester, 25% elastaan
  • Voering: 100% polyester

Materialen

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Elastaan 

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw kleding zo lang mogelijk goed blijft, is het belangrijk dat u uw kleding goed schoonmaakt en onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Odlo Brensholmen Tights damesleggings het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: https://www.antilopeoutdoor.nl/lp/onderhoud-outdoorkleding

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
EigenschappenAdemend, Comfortabel, Isolerend, Lichtgewicht, Vochtafvoerend
Aantal zakken1
Tailleverstelbare taille
MateriaalElastaan, Polyester
PasvormSlim Fit
Voering100% polyester
Ook gedacht aan?
Alternatieven
FjallRaven Abisko Trekking Tights dameslegging

FjallRaven Abisko Trekking Tights dameslegging

Odlo Suw Bottom Pant dameslegging

Odlo Suw Bottom Pant dameslegging

Odlo Bottom Long dameslegging

Odlo Bottom Long Damesbroek

SeizoenHet hele jaar doorWinter
Kleur (basis)ZwartZwartZwart
Gewicht (gram)270
EigenschappenStretchGeurwerendVochtafvoerend
Wasmachine bestendigJa
€ 169,95
€ 69,95
Bekijk product
€ 59,95
Bekijk product
Outdoor damesbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoor broek is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel